Klik links een onderdeel aan!


DENKSPORT: fruitnamen en groentenamen (planten) leren

Voor de fruitnamen kan u best eerst in de rubriek "Planten vermeerderen" --> "enten" een kijkje nemen. Interactief fruitnamen leren.
Voor de groentenamen kan u best eerst de namen bekijken bij Plantennomenclatuur.Denksport: groentenamen leren en inoefenen.

Werken de oefeningen niet? Mogelijk is er een blokkering en moet u die eerst opheffen (Onder de adresbalk van Internet Explorer). Zie kader hieronder...

Venster vergroten met de functietoets F11. Na de oefening de venster terug normaal maken met F11

Om de beveiliging van uw computer te verbeteren, heeft Internet Explorer dit bestand beperkt in het weergeven van actieve inhoud, die mogelijk toegang verschaft tot uw computer.....
Klik op die boodschap en dan ---> "Geblokkeerde inhoud toestaan"

Deze oefeningen om plantenkennis te leren gebruiken Javascript. Dat moet op uw pc actief zijn, anders werken deze oefeningen niet.

De geslachtsnaam is het eerste deel van een wetenschappelijke naam. Bijvoorbeeld Malus domestica  is de wetenschappelijke naam voor appel Fruit ABC - denksport. Malus domestica is de wetenschappelijke naam voor appel. Geslachtsnaam is Malus. De geslachtsnaam van appel is dan Malus. Voor mispel is de geslachtsnaam Mespilus en voor peren is dit Pyrus Fruit ABC-denksport: Pyrus communis is de wetenschappelijke naam voor peer. Geslachtsnaam is Pyrus.

Mobiel apparaat? Linker menu alleen bekijken. (Nieuw venster)

Vragen of suggesties?

Boekentip: ABC van het plantenlatijn.

Terug naar index site

Aangepast zoeken